Bileta Avioni

Amara Travel Albania

Amara Travel Albania ofron transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit. Agjensi transporti pasagjeresh, biletash udhetimi te cdo lloji. Adresa: Rruga Sami Frasheri – 1/4 – 1000 Tirane Tel: +355 4 2400212...
fb1tw1go1

Ideal Travel Tours Albania

Ideal Travel Tours Albania ofron transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit. Agjenci transporti pasagjeresh, biletash udhetimi te cdo lloji. Adresa: Rr. Bogdaneve, ndertesa 39, hyrja 11 – 1000 Tirane Tel.+355 4 22 27 666 Cel: 068 20...
fb1tw1go1

BelleAir

E para Kompani Ajrore low cost Shqiptare me shtrirje ne 26 destinacione Europiane. Objektvi i pare i Belle Air ka qene qe duke zhvilluar fluturime linje me cmime te ulta dhe me sigurine me te larte drejt...
fb1tw1go1

Adria Airways Albania

Adria Airways eshte kompani udhetimi me baze ne Slloveni. Ofron fluturime ne te 18 shtete qytete kryesore te Europes. Amsterdam, Barcelona, Belgrade, Brussels, Copenhagen, Frankfurt, London, Istanbul, Manchester, Moscow, Munich, Podgorica, Priština, Sarajevo, Skopje, Tirana, Vienna and...
fb1tw1go1

AlItalia

AlItalia eshte agjensi udhetimi me qender ne Itali qe operon ne shume shtete te Europes. Dallohet per sherbimin cilesor dhe perpikmerine ne orare. Faqja zyrtare: http://www.alitalia.com...
fb1tw1go1

Lufthansa

Lufthansa ofron fluturime ditore nga Tirana International Airport per ne te gjithe Europen dhe ne shume destinacione te tjera te botes. Faqja zyrtare: http://www.lufthansa.com...
fb1tw1go1

British Airways

British Airways eshte nje kompani ajrore me sherbim global, duke ofruar gjate gjithe vitit çmimet te uleta me nje rrjet te gjere. Faqja zyrtare: http://www.britishairways.com...
fb1tw1go1

Austria Airlines

Austria Airlines kompani lider udhetimi me baze ne Austri. Destinacioni i fluturimit direkt Tirane – Vjene, dy here ne dite cdo dite. Nepermjet Vjenes ka linja fluturimi me gjithe Europen, Azine, Ameriken....
fb1tw1go1