Firma Ndertimi

Orion Construction Albania

Ajo qe per ne eshte thelbesore eshte zbatimi me perpikmeri i Kodit te Pergjegjshmerise Sociale, duke respektuar fillimisht punonjesit tane. Njerezit jane aseti me i rendesishem i kesaj Kompanie. Punonjesit jane partneret tane ne biznes. Reduktimi maksimal...
fb1tw1go1

Teuta Konstruksion

Me 28 Shkurt te vitit 1992, nga nje grup specialistesh te N.SH.N. Durres, inxhiniere dhe ekonomiste, u krijua shoqeria e ndertimit Teuta Konstruksion, duke shenuar shoqerine e pare private me kapital teresisht Shqiptar te ndertimit ne rrethin...
fb1tw1go1

Mane TCI Albania

Kerkoni nje partner te sigurt per projektin tuaj? Departamenti i Prokurimeve ne Mane TCI Albania eshte departamenti pergjegjes per te gjitha llojet e prokurimeve qe kompania kerkon te beje. Ky departament i udhehequr nga politikat dhe strategjite...
fb1tw1go1

2A-L

Kompania 2A-L eshte themeluar ne vitin 2001, si nje prej aktoreve kryesore ne Shqiperi ne fushen e projektimit, rikonstruktimit,2a-l-kompleksi-grand-2.jpg ndertimit dhe zbatimit te projekteve ne ndertim, me nje rreze te gjere veprimi, pershtatur nevojave ne zhvillim te...
fb1tw1go1

Edilal

Per rreth 16 vjet ne ishim te apasionuar per te krijuar ide dhe projekte te medha duke arritur te krijonim standarde ne cdo gje qe benim. Sot ne nuk jemi thjesht ndertues, ne mendojme per cdo aspekt...
fb1tw1go1

Matrix Konstruksion

Matrix Konstruksion eshte nje nga shoqerite e ndertimit me te medha ne vend. E krijuar ne janar te vitit 1999, me qender ne Tirane, Matrix Konstruksion ka si objekt veprimtarie projektimin dhe ndertimin e qendrave rezidenciale, ambjenteve...
fb1tw1go1