Fustane Nusesh

Salloni Class

Salloni Class nga Alketa Vejsiu ,per te gjithe ju, pa dallim portofolesh e klasash me nje game te gjere stilesh dhe cmimesh,me fustane perrallore dhe dekore mbreselenese per martesen, festen ...

Lexoje te plote

Ami Event

Ami Event eshte kompania e pare e sherbimeve ne shqiperi: Misioni i saj eshte: Ti ofroje Kompanive dhe Individeve nje sherbim unik ne disenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre ...

Lexoje te plote

Geraldina Sposa

Geraldina Sposa u quajt keshtu per nder te Mbretereshes Geraldine. Ne jemi ketu qe nga 3 Qershori 1995: licenca e pare per nje sallon nuserie ne gjithe Shqiperine. Qe nga ...

Lexoje te plote