Shpjegimi i Endrrave

Abonent

Ne qofte se shikoni sikur jeni abonent reviste ose gazete ose çfaredo lloj gjeje, do te keni merzitje...

Abort

Ne qofte se se je ne te vertete shtatzene dhe sheh se aborton, do te kesh nje lindje...

Acid

Ne qofte se I merr ere per te vdekur, do te veshtiresoheni ne nje çeshtjen tuaj. Ne qofte...

Adami dhe Eva

Nese shikoni ne enderr Adamin dhe Even, do te keni nje jete te lumtur me femije te mire...

Adhurim

Ne qofte se shikon sikur adhuron zotin do te kesh bekimin tij dhe punet do t’ju vene mbare....

Admiral

Ne qofte se shikoni sikur jeni admiral, do te keni shume merzitje. Ne qofte se shikoni dike tjeter...

Admiroj

Ne qofte se shikon qe njerezit te admirojne do te keni vleresim dhe lavdi por pas nje merzitjeje....

Adoleshent

Ne qofte se shikon sikur je adoleshent dhe je i pamartuar, do te martohesh. Ne qofte se je...

Adoptoj

Ne qofte se shikoni sikur keni adoptuar dike, prisni fundin tuaj. Ne qofte se shikoni sikur dikush ju...

Aeroplan

Ne qofte se shihni ne enderr qe aeroplani udheton, atehere çdo gje shkon mire. Ne qofte se eshte...

Aeroport

Ne qofte se aeroporti ne endrren tuaj eshte plot me njerez dhe levizje, atehere do te keni ngritje...

Afrohem

Ne qofte se shikoni sikur I afroheni nje personi te rendesishem, do te keni vleresime dhe fitime....

Agim

Ne qofte se eshte agim I paster, prit gezim dhe ne qofte se eshte me re, prit hidherime....

Agjerim

Ne qofte se shikoni sikur agjeroni per arsye fetare, do te lumturoheni dhe do te keni bekim nga...

Agronom

Ne qofte se se sheh se je agronom, do te kesh fitime te medha nga puna jote....

Aguridhe

Ne rast se i ha do te keni zhgenjim ne punet tuaja, por edhe ne çeshtjet personale. Ne...

Ajer

Ne qofte se merr ajer te paster, lumturi dhe shendet. Ne qofte se mbytesh, do te keni merzitje....

Akrep

Ne qofte se thjesht shikoni nje akrep, do te mesoni se keni armiq shume te rrezikshem aty ku...

123