Shpjegimi i Endrrave

Prostitute

Ne qofte se shikoni sikur jeni prostitute, do te keni nderime dhe fitime ose nje partner I shkelqyer do te ju vije. Ne qofte se shikoni sikur ju kreh ose ju ledhaton, do te çliroheni nga ankthi...
fb1tw1go1

Prona

Ne qofte se je i pasur dhe shikon ne enderr sikur ke shume prona, do te kesh shendet dhe lumturi dhe shume fitime. Por ne qofte se je I varfer, çeshtja jote do te keqesohet. Ne qofte...
fb1tw1go1

Prokure

Ne qofte se shikoni sikur jepni ose ju japin nje prokure, do te hyni ne sherre dhe ne ngaterresa nga te cilat, do te merziteni dhe veshtire te dilni....
fb1tw1go1

Profesion

Ne qofte se shikon sikur po merresh me zanatin tend, prit te mira. Ne qofte se shikon sikur ben nje pune me te larte se profesioni yt, do te pesoni shqetesime....
fb1tw1go1

Prind

Ne qofte se shikon sikur je prind, çeshtjet tuaja si dhe ato familjare jane ne rruge te mbare. Ne qofte se shikon sikur ke prind mbi koke, do te thote se do te zbulohen veprimet tuaja....
fb1tw1go1

Prift

Ne rast se shikon prift, ju pret nje shqetesim nga shoket tuaj. Ne rast se flet me te do te kesh lidhje te keqia. Ne qofte se shihni prift brenda ne shtepi, do te keni vdekje ne...
fb1tw1go1

Presh

Ne qofte se shikoni presh te mbjellura dhe qe jane te njoma, do te grindeni me njerez te afert dhe do te gjendeni prezent ne nje ngjarje te trishtueshme. Ne qofte se shikoni sikur hani, do t’ju...
fb1tw1go1

Pranga

Ne qofte se shikoni ne enderr qe lirohesh nga prangat dhe nese je i semure do te sherohesh shume shpejt. Do te çliroheni nga problemet tuaja....
fb1tw1go1