Shpjegimi i Endrrave

Divan

Ne qofte se shikon divan dhe ne qofte se je i shtrire ne te, planet tuaja nuk jane...

Divorc

Ne qofte se merr divorc nga partneri, do te keni ngateresa ne punet tuaja dhe per kete gje...

Djall

Eshte nje mesazh per keq. Ne qofte se je mbi te dhe te merr, do te pesosh deme...

Djath

Ne qofte se thjesht shihni djath, ju presin merzitje dhe hidherime, ne qofte se e hani dhe eshte...

Djeg

Ne qofte se shikon sikur po te digjet shtepia, do te te ndodhe nje aksident i papritur, ndoshta...

Djersij

Ne qofte se shikon sikur je i djersitur, do te lehtesohesh nga peshat e renda dhe nga hallet...

Dobet

Ne qofte se shikon sikur je i dobet, ke nje trup te semure dhe kujdes. Ne qofte se...

Dogane

Ne qofte se enderroni sikur jeni nenpunes dogane dhe qe ne te vertete nuk jeni, ngaterresa ne pune...

Doktor

Ne qofte se shihni ne enderr thjesht doktor ose dhe veten tuaj doktor, ju pret gezim e lumturi....

Domino

Ne qofte se shihni ne enderr se po luani domino, do te keni lumturi ne familje....

Dore

Ne qofte se shihni ne enderr qe keni duar te pista, do te merrni para te papritura, ne...

Doreza

Ne qofte se shihni se keni vene doreza ju pret nder dhe lavdi, ne qofte se dorezat jane...

Drejtor

Kedo qe te shohesh drejtor veten apo dike tjeter, do te thote fat dhe qe te tjeret mendojne...

Dridhje

Ne qofte se shikoni sikur po ju dridhet trupi pa asnje arsye, merrni masat mire se rrezikoheni nga...

Dritare

Ne qofte se shihni se shtepia juaj nuk ka dritare, do te keni halle e merzitje, ne qofte...

Dru

Ne qofte se shihni se perpara ose brenda shtepise tuaj ka drunj, do te thote semundje, ne qofte...

Duel

Ne qofte se enderron sikur merr pjese ne nje duel, do te gjesh merzitje, por me guximin qe...

Duhan

Ne qofte se pini duhan ne te vertete dhe shikoni ne enderr sikur po pini duhan, do te...