Shpjegimi i Endrrave

Kukumjacke

Ne qofte se shikon kukumjaçke ne enderr dhe ne qofte se e degjon te ulerase ne shtepine tende...

Kultivim

Ne qofte se kultivon token mundet dhe punet tuaja do t’ju sjellin gezim. Ne qofte se je beqar/beqare...

Kumbulla

Ne qofte se shihni qe hani kumbulla ne enderr, do te beni fjale me shoke dhe me te...

Kunguj

Ne qofte se shihni kunguj ne enderr do te merrni lajme te mira, ne qofte se hani kunguj...

Kurbet

Ne qofte se jeni ne vendin tuaj dhe enderroni sikur jeni ne nje vend te huaj, do te...

Kurore

Ne qofte se shikoni sikur thjeshte po kurorezoni dike, dikush do te kerkoje mbrojtje nga ju dhe duhet...

Kurriz

Ne qofte se shikoni ne enderr kurrizin tuaj, do te thote se jeni duke shkaterruar pasurine tuaj dhe...

Kurth

Ne qofte se shikoni sikur keni ngrehur kurth per te kapur kafshe ose shpende ose peshq, keni marre...

Kusheri

Ne qofte se sheh kusheririn tend ne enderr, do te marresh lajm per martesen e dy personave te...

Kuvend

Ne qofte se shikoni sikur jeni ne nje kuvend, dikush do te mundohet qe t’ju vjedhe. Dhe gjithashtu...

Kyc

Ne qofte se shihni qe mbani kyç ne dore, do te thote qe se shpejti do te gjeni...

Labirint

Ne qofte se thjesht shikoni nje labirint, do te ngaterrohen çeshtjet tuaja. Ne qofte se shikon sikur je...

Laj

Ne qofte se enderroni sikur po lani duart tuaja, keni bere diçka shume te keqe dhe mire eshte...

Lajka

Ne qofte se shikon sikur shoket te bejne lajka, njerezit te akuzojne per sjelljen tende ndaj dhe duhet...

Lajme

Ne qofte se merr lajme te mira, do te rrezikosh. Por ne qofte se lajmet jane te keqia...

Laker

Ne qofte se shihni qe hani laker te pabere ne enderr, ju presin hidherime dhe mundime, ne qofte...

Lakuriq

Ne qofte se shihni se jeni lakuriq, ju pret varferi ose semundje e rende. Ne qofte se shihni...

Lakuriq nate

Ne qofte se je ne nje udhetim detar dhe enderron nje lakuriq nate, do te kaloni tronditje te...