Shpjegimi i Endrrave

Palaco

Ne qofte se enderroni sikur jeni palaço dhe argetoheni me publikun, mendjelehtesia juaj do t’ju beje qesharak tek te tjeret. Ne qofte se shikoni nje palaço duke bere numra, shoket ...

Lexoje te plote

Palce

Ne qofte se shikoni ne enderr palcen tuaj ose te dikujt tjeter, do te keni sukses ne punet tuaja. Ne qofte se shikoni se vuani, do te pesoni deme te ...

Lexoje te plote

Palester

Ne qofte ne enderr je ne palester dhe stervitesh, do te thote se do t’i sundosh armiqte e tu. Ne qofte se shikon dike tjeter te stervitet, do te keni ...

Lexoje te plote

Pallat

Ne qofte se shikoni nje pallat mbreteror, çeshtjet tuaja do te ngaterrohen dhe ndoshta disa do te humbasin nga nenvleresimi juaj. Ne qofte se shikoni sikur hyni ne nje pallat, ...

Lexoje te plote

Pallat

Ne qofte se shikoni nje pallat mbreteror, çeshtjet tuaja do te ngaterrohen dhe ndoshta disa do te humbasin nga nenvleresimi juaj. Ne qofte se shikoni sikur hyni ne nje pallat, ...

Lexoje te plote

Pallto

Ne qofte se keni veshur nje pallto te rende, do te keni deshperim. Ne qofte se eshte e lehte, do te ngrihesh ne detyre. Ne qofte se e shet pallto, ...

Lexoje te plote

Pallua

Ne qofte se jeni te pamartuar dhe shikoni pallua, do te martoheni me nje person shume te bukur dhe te pasur dhe do te keni nje partnere/partner shume te ndershme ...

Lexoje te plote

Palme

Ne qofte se shikoni ne enderr sikur hani palme, do te pesoni hidherime. Ne qofte se shikoni sikur e bleni ose e shisni, do te hidheroni nje shok me fjalet ...

Lexoje te plote