Shpjegimi i Endrrave

Bime

Ne qofte se shikoni bime te çelura dhe te njoma, çeshtjet tuaja, do te zgjidhen pak e nga pak dhe ne fund do te keni sukses te madh dhe do te lumturoheni. Ne qofte se I shikoni...
fb1tw1go1

Bije

Ne qofte se shikon se ke bije dhe e marton do te martohet nje i afert i yti. Ne qofte se shikon sikur te lind vajze do te keni drejtesi dhe gezim. Ne qofte se shikon sikur...
fb1tw1go1

Bilete

Ne qofte se shihni qe keni nje bilete per te shkuar diku, atehere do te merrni vendimet e duhura per problemet qe keni. Ne qofte se nuk gjeni bileta per te shkuar diku, do te keni ngaterresa,...
fb1tw1go1

Bilbil

Sukses. Martese per beqaret dhe femije per te martuarit. Ne qofte se e degjon duke kenduar fat dhe lumturi. Ne qofte se e shikon duke bere fole ne shtepine tende lumturi ne familje....
fb1tw1go1

Bilardo

Ne qofte se shihni thjesht bilardo, do te keni sukses ne dashuri, ne qofte se luani bilardo, do te fitoni para me mashtrime....
fb1tw1go1

Biciklete

Ne qofte se shikoni sikur po ecni me biçiklete ne nje vend te sheshuar dhe te bukur, do te keni fitime dhe gezime. Ne qofte se shikoni sikur po ecni me biçiklete ne nje vend te keq,...
fb1tw1go1

Berryl

Ne rast se te dhemb berryli do te fitosh me pjestare te familjes. Ne rast se nuk e ke thyer, do te kesh merzitje ekonomike....
fb1tw1go1

Betim

Ne qofte se sheh se betohesh ne gjyq, do te beni armiq te rinj, ne qofte se betoheni perpara shokeve, nuk do te permbushni dot detyrat qe keni marre persiper. Ne qofte se nje grua sheh enderr...
fb1tw1go1