Urime per Vitin e Ri

Magjia e embel

Magjia e embel qofte darka e nderrimit te viteve. Ku te gezoni ju, t’ju permbushet cdo deshire. Gjithe lumturia e botes le te jene sot me ju. Mireseia dhe lumturia le te ndalen ne te shtepine tuaj...
fb1tw1go1

Nese sonte qielli eshte pikture

Nese sonte qielli eshte pikture e nderrimit te viteteve uroj qe ky vit qe po vjen te jete piktura me ngjyra e jetes tende. Gezuar! Derguar nga Arnita...
fb1tw1go1

Nje yll ne qiell

Nje yll ne qiell sa bukur shendrit, kjo hena e zbehte po na fal pak drite,ky qiell i kalter dicka tregon, dikush qe te do vitin e ri ta uron! Derguar nga Arnita...
fb1tw1go1