Dasem e cuditshme

Viti 1986
Skenari: Valter File E. Ibro
Regjia: Esat Ibro
Aktore: Dhimiter Orgocka Marta Burda Pranvera Lumani etj.

1943…Ne frymen e fundit partizani Gani u kerkon shokeve te sigurohen qe vajza e tij Sherka te martohet ne daten e caktuar. Por kur fillon dasma ata zbulojne qe dhenderi eshte bashkepunetor me pushtuesit. Sherka vendos te anulloje dasmen dhe bashkohet me shoket e te atit ne luften per liri.

Producent: Shqiperia e re
Muzika: Spartak Tili

AQFSH