Fjalor Turqisht Shqip

Nje fjalor elektronik online ku mund te perktheni fjale, fraza, fjali, ose paragrafe nga shqipja ne gjuhen Turke. Shkruani tekstin ne kutine majtas dhe perkthimi do te shfaqet automatikisht. Per te ndryshuar nga Fjalor Turqisht Shqip, ne versionin Shqip Turqisht klikoni te butoni me shigjeta. Per perkthim me ze klikoni mbi ikonen e zerit poshte ne te djathte. Ky sherbim mundesohet nga Google Translate.

fjalor-tur