Agon Channel

Agon Channel Tv eshte televizion qe transmeton falas ne Shqiperi ne frekuence dixhitale, dhe ne satelit ne Eutelsat 16A brenda platformes Tring. Eshte kanal i ri por qe premton shume. Ofron lajme, aktualitet, argetim, thellim politik. Motoja e ketij televizioni eshte “Agimi ka nje madheshti misterioze te tijen, qe perbehet nga gjurmet e nje endrre dhe fillimi i nje shprese.”.

Adresa: Tirana, Albania
Faqe web: http://www.agonchanneltv.com