Gazeta Paloma

Gazeta Paloma eshte nje nder te perjavshmet me te vjetra ne tregun Shqiptar. Emri i saj vjen nga nje telenovele e famshme e kohes kur ajo u hap dhe pati shume sukses. Cdo jave ajo sjell informacione nga show biznes, intervista me kengetaret dhe artistet IN te momentiti dhe plot lajme interesante, sportive dhe mjekesore. Rubrikat e saj Mister X, Histori Personale jane nder me te pelqyerat nga publiku. Kryeredaktore e gazetes eshte Aulona Musta.