Kampionati Shqiptar i Futbollit

Tabela e klasifikimit, rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme nga kampionati shqiptar i futbollit (SuperLiga).

Perkthimi:
League Table = Klasifikimi
Results = Rezultatet e ndeshjeve te kaluara
Fixtures = Ndeshjet e ardhshme

Kategoria Superiore:Fituesit ne vite:
Tirana – 24 Tituj
Dinamo – 18 Tituj
Partizani – 15 Tituj
Vllaznia – 9 Tituj
Skenderbeu – 4 Tituj
Elbasani – 2 Tituj
Flamurtari – 1 Titull
Teuta – 1 Titull