Cineplexx Albania

Ne daten 12 dhjetor 2013, Shqiperia u be destinacioni i 8-te per gjigandin e rrjetit te kinemave Cineplexx. E mundesuar ne ambientet e qendres me te madhe tregtare ne Shqiperi TEG, Cineplexx transmeton filmat me te fundit ne RealD 3D. Me nje cilesi te shkelqyer teknike ne 7 salla, filmat me te mire dhe prodhimet me te mira kinematografike shfaqen çdo dite per publikun ne ambiente krejtesisht te reja dhe komode.

Rrjeti i kinemave Cineplexx International Gmbh, qe vjen per here te pare ne Shqiperi eshte nje nga kompanite me te mira dhe te njohura ne bote ne transmetimin e filmave me cilesi te larte teknologjike.Aktualisht kompania shtrihet ne 7 shtete me 41 kinema dhe 271 salla.

Adresa: Brenda Qendres Tregtare TEG (Tirana East Gate), Tirana, Albania, 1001
Tel: 069 406 4651