Kinema Imperial Tirane

Ne Kinema Imperial Tirane shfaqen 60 filma ne nje vit kalendarik, te cilat ne baze te kontratave ekskluzive me shoqerite prodhuese te filmave jane dhe pjese e premierave te medha boterore. Jane filma te gjinive te ndryshme, komedi, aksion, triller, drame dhe zoterohen nga shoqeria “EMPIRE” sh.p.k. me te drejta ekskluzive transmetimi dhe shfaqjeje per territorin e Republikes se Shqiperise dhe te Kosoves.

Adresa: Sheraton Tirana Hotel, Kristal Center, Kinema Agimi Tirana-Albania
Prenotime: 044 804595
Tel: +355 42 235664
Cel: +355 694090280
Cel: +355 694862887
Cel: +355 697501133
Faqe web: http://www.imperialcinemas.al