Altec Albania

Altec Albania punon prej disa kohesh ne Shqiperi me nje staf te kualifikuar dhe specializuar jashte shtetit; Greqi, Itali etj.
Kemi personel te kualifikuar te perbere nga inxhinier, arkitekt, ekonomiste, juriste, teknike si dhe specialist te disa fushave.
Kemi realizuar punime cilesore dhe te shumellojshme si: Qendra Komerciale, Qendra Rezidenciale, Qendra Industriale, Qendra Banimi etj. Aktiviteti shtrihet pothuajse ne te gjithe vendin, sidomos ne rrethet: Tirane, Durres, Fier, Vlore, Sarande, etj..

Adresa 1: Dyqani. Rruga “Myslym Shyri” Nr. 58 Tirane
Adresa 2: Magazina Prush , Vaqarr , Tirane
Tel.: +355 44 803050
Fax.: +355 44 803051
Cel.: +355 6620 63153
Faqe web: http://www.altec-al.com