Mobileri Ardeno

ARDENO, Fabrike per Perpunimin e Drurit dhe Mobilime, eshte lider ne Shqiperi per prodhimin e karrigeve, tavolinave, parkete druri dhe mobiljeve te ndryshme.
Vetem 2 km larg Tiranes, ajo eshte ndertuar ne nje mjedis prej 8.000 m2 dhe krenohet me teknologjine e saj te perparuar gjermane dhe italiane, e cila gjithmone rinovohet me hapat e zhvillimit te teknologjise. Ekspozita ARDENO, me nje siperfaqe prej 3.000 m2, ju jep mundesine e shkelqyer per te zgjedhur me te miren per mobilimin total te shtepise, lokalit, hotelit, shkolles, çerdhes, kopshtit dhe mjediseve te tjera.

Ne saje te bashkepunimit me firma te ndryshme ne Itali, ku ARDENO eksporton materiale te ndryshme dhe ne te njejten kohe, importon materiale gjysme te gatshm, kompania ka sot te drejten e prodhimit dhe te shitjes te 180 lloj karrigeve dhe 90 lloj tavolinave.

Adresa: Autostrada Tirane-Durres km2 Tirane, Albania
Tel: +355-(0)-4 2356674