Mobileri Murebest

Mobilojme, dizenjome Shtepite, hotelet, zyrat, baret dhe restorantet tuaja duke filluar nga dyert, dritaret, parketet, shkallet dhe parmak shkallesh(dru ose inox) deri te kuzhina, dhoma gjumi e çdo aksesor qe nevojitet per mobilim. Garantojme cilesi komfort dhe profesionalizem me arkitekte shqiptare si edhe ne bashkepunim me studio italiane.

Adresa: Rruga “Gjergj Fishta” anes Lanes, Tirane, Albania
Tel:+355 42 258097
Cel: 355 68 2098233
Faqe web: http://www.murebest.com