Mobileri Tirana

Mobileria jone ushtron aktivitetin ne fushen e mobilerise qe prej vitit 1993. Ka nje eksperience te gjate ne tregtimin e mobiljeve dhe ofron nje game te gjere mobiljesh import dhe prodhime te fabrikes se Mobileri Tirana. Ju mirepresim ne Ekspoziten tone me nje siperfaqe 3000 m2.

Adresa: Autostrada Tirane-Durres 200m prane QTU qendra Henry, Tirane, Albania
Tel: + 355 68 20 30 549
Faqe web: http://www.mobileri-tirana.com