Parashikimi i Motit

Parashikimi i motit eshte aplikim i shkences dhe teknologjise per te parashikuar gjendjen e atmosferes ne nje vend te caktuar. Me poshte mund te ndiqni moti ne Shqiperi per 5 dite, koha ne qytetet kryesore te vendit. Temperaturat dhe pamjet nga qielli jane te azhornuara ne kohe reale.

Tirana
Sot:
30°
Cloudy
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday

Shkodër
Sot:
21°
Showers
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Durres
Sot:
28°
Mostly Cloudy
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Elbasan
Sot:
30°
Cloudy
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Vlorë
Sot:
31°
Fair
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday

Berat
Sot:
31°
Fair
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Korçë
Sot:
26°
Partly Cloudy
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Kukës
Sot:
28°
Mostly Cloudy
Ditet ne vijim:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday