Urime Krishtlindjet

Urime Krishtlindjet! Zoti le tju dhuroj ate qe deshironi me shume dhe le tu ruaje ate qe ju keni, le tju mbush zemrat me gezim dhe me plot dashuri, paqja dhe harmonia le tju perqafojne ne cdo faqe dhe hap te jetes.

Derguar nga Xhoana