Arta Bajrami Biografia

Arta Bajrami lindi ne Prishtine me 13 Qershor 1982. Ditet e sotme eshte nje kengetare shume e njohur shqiptare. Ajo eshte jashtezakonisht popullor ne mesin e audiences se re shqiptare ne Shqiperi, Kosove, Mal te Zi dhe Maqedoni. Arta eshte i njohur edhe si The Queen shqiptare e R&B. Kjo eshte per shkak se ajo ishte kengetarja e pare per te futur nje stil R&B per publikun shqiptar dhe nje nga artistet R&B e pare ne te gjithe rajonin e Ballkanit. Ajo ka pasur pasuri te fituar disa çmime ne konkurse te ndryshme te muzikes muzike shqiptare.