Diellza Kolgeci Biografia

Diellza Kolgeci U Lind ne Prishtine Me 22 Prill,1978 eshte nje kengetare dhe aktore nga kosova ne vitin 1997 merr pjese ne Miss Bukuria. Ne vitin 2011 ka marre pjese si prezantuese ne “E Diell”.