Suela Konjari Biografia

Suela Konjari u lind ne Tirane me 4 nentor 1963. Eshte aktore e skenes dhe ekranit shqiptar.

Ka luajtur ne keto filmat dhe komedi:
Para nga qielli (2009)
Trapi i vjeter (2005)
Po vjen ai (1999)
8 persona plus – (1994)
Lumi qe nuk shteron (1989)
Flutura ne kabinen time (1988)
Zevendesi i grave (1987), Xhuli
Kur hapen dyert e jetes (1986)

Burimi: Wikipedia